طرز تهیه آش دندونی

معرفی آش دندونی

آشی سنتی که هنگام درآمدن اولین دندان نوزاد تهیه و برای اطرافیان طی مراسمی سرو می شود

Image result for ‫طرز پخت آش دندونی‬‎

مواد لازم برای تهیه آش دندونی

  • گندم پوست كنده : 1 لیوان
  • نخود : 1 لیوان
  • لوبيا سفيد: 1 لیوان
  • عدس : 1 لیوان
  • ماش : 1 لیوان
  • پياز داغ : 2 قاشق غذاخوري
  • آب گوشت : به مقدار لازم
  • نمك : به مقدار لازم

طرز تهيه آش دندونی

تمام حبوبات ( نخود، لوبیا، عدس و ماش) را چند ساعتي خيس مي كنيم تا كمي نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود

حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ريخته و بروی شلعه ملایم مي گذاريم تا کمی نرم شوند

پس از اينكه حبوبات كمي نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و مي گذاريم تا خوب لعاب بياندازد

وقتي آش لعاب انداخت، يك قاشق پياز داغ و نمك را اضافه مي كنيم و نيم ساعت می گذاریم بروی شعله کم بپزد

نکته

هنگام پخت آش بايد مرتب هم بزنيم تا آش ته نگيرد ( به دلیل دارا بودن گندم) و شاید سخت ترین مرحله پخت این آش باشد

طرز تهیه “کباب چنجه”
طرز تهیه “آش گندم”
طرز تهیه آبگوشت
طرز تهیه “آش شله قلمکار”

منبع:اسمونی

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started