نوتلای خانگی

تهیه نوتلای خانگی با کمی فندق بیشتر و قیمتی ارزانتر خالی از لطف نیست! این نوتلا به مدت 2 هفته خارج از یخچال قابل نگهداری است

زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 5 دقیقه
مناسب برای : 4 نفر

نوتلای خانگی

مغز فندق خام 300 گرم

شکلات شیری 300 گرم

روغن کانولا یا کنجد2 قاشق غذاخوری

پودر قند4 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو بی شکر 2 قاشق غذاخوری

عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1/6 قاشق چایخوری

آبجوش 2 قاشق غذاخوری

فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 390 درجه فارنهایت از 15 دقیقه قبل گرم کنید. فندق ها را به صورت یک لایه نازک درون سینی فر ریخته و به مدت 12 دقیقه فندق را روی پنجره وسط فر قرار دهید تا فندق ها کمی بو داده شوند. هر سه دقیقه یکبار فندق ها را زیر و رو کنید تا همه سطح آنها یکنواخت حرارت دیده و بو داده شود
سپس فندق ها را روی یک حوله بریزید تا خنک شوند. پوست نازک اضافه فندق ها را کاملا از آنها جدا کنید

شکلات را در یک ظرف مناسب ماکروفر قرار دهید و با حداکثر دما روی 30 ثانیه تنظیم کنید. سپس شکلات را هم زده و مجددا هر 30 ثانیه یکبار به شکلات حرارت داده و آن را هم بزنید تا کاملا شکلات ذوب شود
اگر ماکروفر در منزل ندارید، شکلات را روی بخار آب کتری و با حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری آب کنید  
اجازه دهید تا شکلات خنک شود

فندق را در مخلوط کن ریخته و کاملا خورد کنید تا فندق حالت نرم، خمیری و روغنی پیدا کند. روغن، شکر، نمک، وانیل و پودر کاکائو را به فندق ها اضافه کرده و مجددا در مخلوط کن خوب هم بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند

شکلات آب شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کند. می توانید در صورت دلخواه از 2 قاشق آبجوش برای راحت تر حل شدن مواد در یکدیگر استفاده کنید  
نوتلا را در یک ظرف اندازه حجم آن ریخته و اجازه دهید تا خنک شود. سپس در آن را ببندید. این نوتلا را می توانید در حرارت اتاق و خارج از یخچال تا 2 هفته نگهداری کنید

دستور تهیه آش رشته مجلسی
طرز تهیه اکبر جوجه
طرز تهیه میلک شیک بلوبری
غذای شمالی

منبع : یوتاب

 

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started