طرز تهیه لواشک سیب خانگی خوش رنگ و خوشمزه

لواشک یکی از خوشمزه ترین انواع تنقلات است که به راحتی در منزل قابل تهیه است. در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه لواشک سیب با بهترین روش در منزل آشنا سازیم.

لواشک ها را می توانید با انواع میوه ها نظیر آلو و کیوی و سیب و …. تهیه کنید. لواشک سیب از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در بین کودکان است و اگر شما ترجیح می دهید تا از لواشک هایی استفاده کنید که کاملا سالم و بهداشتی هستند بهتر است که با استفاده از آموزش طرز تهیه لواشک سیب خودتان برای تهیه لواشکی سالم دست به کار شوید.

لواشک ها را می توانید پس از تهیه به مدت طولانی در درون فریزر نگداری کنید. لواشک سیب و لواشک آلو از انواع لواشک های بی نظیر و خوش طعم هستند و دستور تهیه آسانی دارند. در این بخش از آشپزی مجله آرگا روش درست کردن لواشک سیب را مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم

سیب : ۲ کیلو

عصاره لیمو ترش و یا بادام درختی  : ۱/۴ قاشق چای خوری

آب : ۱/۲ لیوان

طرز تهیه لواشک سیب

برای تهیه لواشک سیب ابتدا سیب ها را به خوبی بشویید و چوب و قسمت های میانی آن ها را خارج کنید سپس سیب ها را خرد کنید.

در درون قابلمه ای مناسب سیب های خرد شده را با لیتر آب بجوشانید برای جوشاندن سیب ها حرارت گاز باید ملایم باشد.

در مرحله بعدی نحوه تهیه لواشک سیب بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت بردارید و بعد از این که سیب ها مقداری خنک شدند آن ها را در درون آبکش مناسبی بریزید می توانید به کمک گوشت کوب برقی و یا مخلوط کن سیب ها را به صورت پوره در آورید. سپس مایه صاف شده سیب را دوباره به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا به خوبی غلیظ شود سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و مایه غلیظ شده سیب را در درون قالب فر بریزید و سطح پوره سیب را صاف کنید و سپس عصاره بادام درختی و یا لیمو را بر روی پوره سیب بریزید و قالب فر را در درون فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱ تا ۲ ساعت قرار دهید توجه داشته باشید که باید در ته قالب فر کاغذ روغنی پهن کنید.

می توانید پوره سیب را در درون سینی بریزید و سپس سینی را به مدت ۱ تا ۲ هفته در درون فضای باز قرار تا لواشک خشک شود بهتر است که آبکشی را به صورت وارونه بر روی سینی قرار دهید تا لواشک آلوده نشود هم چننی می توانید توری را بر روی سینی پهن کنید. بعد از این که لواشک آماده شد آن را از قالب فر جدا کنید و لواشک سیب را به شکل استوانه ای لول کنید و سپس لواشک های لول شده را در درون پوشش پلاستیکی قرار دهید. می تواید لواشک را در به کمک پیتزا به اشکال دلخواه برش بزنید سپس آن ها را در درون پوشش پلاستیکی قرار دهید.

لواشک سیب را می تواند به مدت ۳۰ روز در دمای اتاق و ۳ ماه در درون یخچال نگهداری کنید و اگر می خواهید لواشک را به مدت ۱ سال نگهداری کنید باید آن را بعد از این که برش زدید در درون فریزیر قرار دهید. امیدواریم از طرز تهیه لواشک سیب در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده طرز تهیه لواشک های مختلف می توانید به بخش انواع لواشک مراجعه نمایید.

طرز تهیه ژله آبجو
طرز تهیه سوپ جو
راز و رمزهای تهیه «پلو»
طرز تهیه حریره بادام
طرز تهیه ماکارونی

منبع :  khorshtirani.food

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started