بستنی انار (مخصوص شب یلدا)

d8a8d8b3d8aad986db8c-d8a7d986d8a7d8b1-d8afd8b3d8aad988d8b1-d8a7d8b5d984db8c-d8b9daa9d8b3-e1570205339747

مواد لازم برای ۸ نفر:

انار بزرگ ۲ عدد

لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد

شکر یک و نیم پیمانه

خامه غلیظ ۲ پیمانه

طرز تهیه بستنی انار :

• با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).

• مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید. • به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.

• به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید. • مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.

• بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید

در آشپزشو همراه ما باشید

طرز تهیه آش شله قلمکار
طرز تهیه کتلت مامان پز
 طرز تهیه خورشت کدو سبز

طرز تهیه حلیم بادمجان
طرز تهیه سالاد سزار

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started