پارمزان بادمجان

مواد لازم:
۷۵۰ گرم بادمجان، برش خورده طولی
۲ عدد تخم مرغ زده شده با ۲ ق غ آب
۱ فنجان آرد
۲ فنجان خرده نان
نمک و فلفل
روغن زیتون

سس پارمزان:

۲ فنجان گوجه له شده یا رنده شده
۲ حبه سیر، رنده شده
۲ ق غ ریحان تازه خرد شده
۱ سوم فنجان کره پرچرب
۱ چهارم فنجان پنیر پارمزان
نمک و فلفل
۱ ق غ روغن زیتون

طرز تهیه:
فر را تا دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید.
بادمجان ها را نمک و فلفل بزنید و در آرد بغلطانید، بتکانید و سپس با مخلوط تخم مرغ کاملا آغشته کنید و درآخر هم داخل خرده نان ها بلغطانید.
بادمجان های آماده شده را روی سینی فر که از قبل با کاغذ یا فویل پوشاندید قرار دهید و روی ان کمی روغن زیتون اسپری کنید.
سپس به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود.
طرز تهیه سس:
در یک قابلمه متوسط روغن زیتون را گرم کنید و سیر را سرخ کنید (۳۰ ثانیه)، گوجه و ریحان را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بپزد.
زیر ظرف را کم کنید و خامه را اضافه کنید و صبر کنید تا مخلوط شروع به حباب زدن کند. سپس زیر ظرف را خاموش کنید پنیر را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید

منبع: cookcook

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started